Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Politica de confidentialitate si termenii de utilizare a site-ului pensiunea-tundra.ro

Politica de confidentialitate


Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul in care colectam, stocam si folosim informatiile personale pe care ni le furnizati. Prin navigarea pe site-ul pensiunea-tundra.ro sau prin contactarea noastra si depunerea unui anunt, declarati ca ati fost informat in mod adecvat asupra colectarii si prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit "Politica de confidentialitate" si va manifestati consimtamantul in mod expres si fara echivoc pentru colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate cu aceasta ocazie.

"GDPR" reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

"Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila. Exemple de date cu caracter personal: un nume si prenume; o adresa de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.ro; o adresa de protocol de internet (IP); un identificator de modul cookie. Exemplu de date ce NU are caracter personal: o adresa de e-mail, cum ar fi info@societate.ro. "Prelucrarea datelor cu caracter personal" acopera o varietate ampla de operatii efectuate asupra datelor cu caracter personal, inclusiv prin mijloace manuale sau automate. Simpla colectare si stocare a acestor date reprezinta o actiune de prelucrare conform legislatiei in vigoare.

Pentru intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale, daca doriti sa va exercitati drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca aveti vreo ingrijorare cu privire la modul in care tratam problema de confidentialitate, ne puteti scrie la adresa de e-mail anunturi@pensiunea-tundra.ro.

1. Ce date cu caracter personal colectam de la dumneavoastra

A. Informatii pe care ni le furnizati voluntar:
  1. email-ul dumneavoastra pentru a putea inregistra anuntul pe situl pensiunea-tundra.ro, pentru a putea fi contactat(a) in legatura cu anuntul depus de catre dumneavostra si pentru a va trimite notificari in legatura cu comentariile primite la anuntul dumneavoastra, daca ati optat in acest sens.
  2. numele dumneavoastra, asa cum alegeti sa il furnizati - nume si prenume, doar nume, doar prenume, nume sau prenume real sau fictiv, pseudonim. Nu exista nicio obligatie din partea site-ului ca numele oferit sa fie real sau complet si nici nu avem posibilitatea sa verificam daca este real sau complet.
  3. telefonul dumneavoastra pentru a putea fi contactat(a) in legatura cu anuntul depus de catre dumneavoastra. Furnizarea numarului de telefon este optionala.
Aceste informatii pe care le oferiti voluntar sunt pastrate in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date.

B. Informatii pe care le colectam automat
  1. colectam informatii tehnice care pot inlude adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care interactionati cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare. Ce sunt cookie-urile si cum le utilizam puteti citi mai jos.

2. Scopul colectarii datelor

Datele vor fi prelucrate de catre site-ul pensiunea-tundra.ro in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, fiind folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, pentru: folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului; in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice.
NU colectam aceste date pentru activitati de marketing.

3. Siguranta datelor

Datele personale sunt tinute in siguranta cu masuri tehnice corespunzatoare si cu un nivel adecvat de securitate impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale, impotriva pierderii sau a distrugerii accidentale sau ilegale.

4. Furnizarea de date catre terti

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti pentru niciun scop. Este posibil insa sa dezvaluim informatiile tale catre instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca). Nu transferam datele catre state dinafara Uniunii Europene.

5. Care sunt drepturile dumneavoastra din punct de vedere al prelucrarii datelor cu caracter personal

  1. dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
  2. dreptul de a te adresa justitiei;
  3. dreptul de acces la datele respective;
  4. dreptul la rectificare;
  5. dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat");
  6. dreptul la restrictionarea prelucrarii;
    Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dumneavoastra ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; v-ati opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra.
  7. dreptul la portabilitatea datelor;
    Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator.
  8. dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
    Nu aveti acest drept in cazul in care decizia: este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dumneavoastra si un operator de date; este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau are la baza consimtamantul dumneavoastra explicit.

6. Cum va puteti exercita drepturile

Pentru a va exercita drepturile legale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail anunturi@pensiunea-tundra.ro.

Va rugam sa retineti urmatoarele:
  1. Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii dumneavoastra.
  2. Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dumneavoastra personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea dumneavoastra de acces, va vom informa despre motivul refuzului.
  3. Imposibilitatea de a va indentifica.
    In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dumneavoastra personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizati in solicitare. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizati numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser. In astfel de cazuri, in cazul in care nu va putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii dumneavoastra, cu exceptia cazului in care ne furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea.

7. Ce sunt cookie-urile

Un cookie este un fisier-text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza pe calculatorul, dispozitivul mobil sau alt echipament al utilizatorului atunci cand acesta viziteaza site-ul. Cookie-ul este instalat la solicitarea emisa de catre un web-server unui browser si nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Puteti controla si/sau sterge cookie-uri dupa cum doriti. Puteti sterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculatorul dumneavoastra si puteti configura majoritatea browserelor sa impiedice plasarea acestora.

8. Tipuri de cookie-uri si cum sunt utilizate:

a) Cookie-uri de sesiune - sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web. Acesta le memoreaza pana cand utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau inchide fereastra browserului.

b) Cookie-uri Persistente - sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament si depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie. Cookie-urile persistente pot fi cookie-uri ale site-ului vizitat dar le includ si pe cele plasate de un alt site decat cel pe care utilizatorul il viziteaza la momentul respectiv. Ele sunt cunoscute sub numele de "third party cookies" sau "cookie-uri plasate de terti"

I. Site-ul pensiune-tundra.ro utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. ("Google") care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Google Analytics utilizeaza "cookie-uri".
Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul - informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima - sunt transmise catre Google si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Google, adresa dvs. IP este anonimizata.
Politica Google de Confidentialitate poate fi consultata aici.
Puteti refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descarcand si instaland Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

II. Site-ul pensiunea-tundra.ro utilizeaza servicii Facebook pentru interconectivitate. In acest scop, Facebook utilizeaza "cookie-uri".
Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul - informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima - sunt transmise catre Facebook si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Facebook, adresa dvs. IP este anonimizata.
Politica Facebook de Confidentialitate poate fi consultata aici.

9. Gestionarea cookie-urilor in browserul dumneavoastra:

Majoritatea browserelor va permit:
  1. sa vedeti ce cookie-uri aveti si sa le stergeti in mod individual;
  2. sa blocati cookie-uri ale unor terte parti;
  3. sa blocati cookie-uri ale anumitor site-uri;
  4. sa blocati setarea tuturor cookie-urilor;
  5. sa stergeti toate cookie-urile atunci cand inchideti browserul.
Daca optati pentru stergerea cookie-urilor, trebuie sa aveti in vedere ca eventualele preferinte se vor pierde. De asemenea, daca blocati cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor functiona in mod adecvat. Din aceste motive, nu va recomandam sa blocati complet cookie-urile atunci cand utilizati site-ul pensiunea-tundra.ro.



Termeni si conditii de utilizare a site-ului pensiunea-tundra.ro


Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a site-ului pensiunea-tundra.ro si a serviciilor oferite de acesta.
Acesarea si vizitarea site-ului, publicarea pe site de anunturi pentru adoptia, pierderea, vanzarea sau cumpararea de animale de companie, transmiterea de mesaje adresate depunatorilor anunturilor inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Site-ul pensiunea-tundra.ro poate contine legaturi ("link-uri") sau trimiteri catre alte site-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, asa cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, neimplicand nicio raspundere sau obligatie din partea site-ului pensiunea-tundra.ro pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte link-uri sau trimiteri din acestea catre alte site-uri sau pagini web. Includerea acestor link-uri sau trimiteri in site este facuta, de regula, de catre utilizatorii depunatori de anunturi in interiorul anunturilor, pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Anunturile publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii.

I. Aspecte generale

1. Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular disponibil pe site, care va contine:
  1. Adresa de email valida - unde veti primi confirmarea preluarii anuntului, informatii privind introducerea de imagini, stergerea si modificarea anuntului, readucerea anuntului in top, notificari cu privire la comentariile primite (daca ati optat pentru aceasta) si comunicari din partea site-ului pensiunea-tundra.ro, exclusiv cu privire la anunturile publicate de dumneavoastra;
  2. Nume/Prenume - numele sau/si prenumele oferit poate diferi de cel real sau poate fi utilizat un pseudonim, site-ul pensiunea-tundra.ro nu are niciun interes direct in cunoasterea numelui dumneavoastra real si nici posibilitatea de a verifica daca numele sau/si prenumele oferit este cel real;
  3. Telefon - furnizarea numarului de telefon este optionala;
  4. ID Mess. Yahoo - furnizarea ID-ului messenger Yahoo este optionala.
  5. date referitoare la anunt
  6. poze - furnizarea de poze este optionala
2. Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate site-ului pensiunea-tundra.ro.

3. Valabilitatea unui Anunt pe site este de 12 luni, in lipsa oricarei comunicari ulterioare depunerii acestuia. Dupa 12 luni datele de contact nu vor mai fi afisate vizitatorilor, ramanand vizibil doar textul anuntului. Anuntul va continua sa fie prezentat pe site pentru o perioada de 10 ani.

II. Drepturi si Obligatii

1. Administratorul site-ului pensiunea-tundra.ro va remedia in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati legate de functionarea site-ului, o data ce acestea au fost semnalate.

2. Disponibilitatea neintrerupta sau fara erori a site-ului nu poate fi garantata.

3. Site-ul pensiunea-tundra.ro nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat in interiorul Anunturilor.

4. Administratorul site-ului pensiunea-tundra.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut diferit fata de subiectul site-ului (anunturi privind adoptii, pierderi sau vanzari de animale de companie), are un continut considerat calomnios sau jignitor ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul site-ului.

5. Site-ul pensiunea-tundra.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate sau pentru statusurile anunturilor, ce se bazeaza exclusiv pe feedback-ul depunatorilor.

6. Potrivit legislatiei in vigoare, administratorul site-ului are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii site-ului.

7. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate sau a comentariilor transmise.

8. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii.

9. Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului sau a comentariilor prin alte mijloace catre site-ul pensiunea-tundra.ro spre publicare, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

10. Utilizatorul are dreptul sa solicite, in orice moment, realizarea urmatoarelor actiuni asupra anunturilor ce ii apartin: modificarea anunturilor publicate, modificarea pozelor publicate, readucerea in top a anunturilor publicate, stergerea anunturilor publicate, a pozelor si a informatiilor asociate anuntului. Solicitarea poate fi facuta prin utilizarea direct pe site a codului de securitate asociat anuntului si pus la dispozitie in emailul de confirmare a preluarii anuntului sau direct prin trimiterea unui email de la adresa folosita la depunerea anuntului catre adresa anunturi@pensiunea-tundra.ro.

11. Utilizatorul este incurajat sa comunice site-ului modificarile aparute in situatia animalului sau animalelor de companie prezentate in anunt, cum ar fi: a fost adoptat, a fost gasit, au fost gasiti proprietarii etc. La primirea acestor comunicari, anuntul va fi modificat prin eliminarea datelor de contact ale utilizatorului, atasarea unei etichete corespunzatoare statusului actual al anuntului ("adoptat", "gasit") si va continua sa fie prezent pe site cu continut, poze si linkurile aferente, daca acestea exista. Utilizatorul are dreptul sa ceara ca anuntul sau sa nu fie modificat cu noul status conform specificatiilor de mai sus si prezentat in continuare pe site ci eliminat complet, impreuna cu toate informatiile atasate.

III. Verificarea si moderarea anunturilor si a comentariilor

1. Anunturile si comentariile depuse vor fi publicate pe site numai dupa ce sunt verificate/ moderate de administratorul site-ului.

2. Verificarea/moderarea Anunturilor/comentariilor publicate pe site de catre administratorul site-ului are ca scop inlaturarea Anunturilor/comentariilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au alt continut decat adoptia, pierderea sau vanzarea animalelor de companie, au un continut calomnios sau jignitor, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

3. Nu este acceptata publicarea mai multor Anunturi cu acelasi continut decat in anumite situatii exceptionale. Daca utilizatorul a depus mai multe anunturi cu acelasi continut, cel mai nou dintre ele va fi publicat pe site iar restul vor fi sterse.

4. Nu pot fi publicate Anunturi/comentarii false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor (a continutului). Administratorul site-ului va inlatura din continutul anunturilor numere de telefon (cu exceptia celor furnizate voluntar de catre organizatii legal constituite), adrese sau alte tipuri de date cu caracter personal.

5. Nu sunt admise spre publicare poze ce prezinta altceva decat animalul sau animalele de companie ce fac obiectul continutului Anuntului.

6. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze cu date personale (poze tip afis) sau cu persoane identificabile alaturi de animalul sau animalele de companie ce fac obiectul continutului anuntului. Pozele ce contin date personale sau persoane vor fi "taiate" astfel incat datele personale sa fie eliminate sau persoana prezenta in poza sa devina neidentificabila. Daca acest lucru nu este posibil fara distrugerea imaginii animalului sau animalelor de companie ce fac obiectul anuntului, pozele respective vor fi sterse.

7. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare).

8. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care au alt continut decat oferte si cereri de adoptie animale, pierderi si gasiri animale, vanzari si cumparari animale, cazare temporara animale (foster), actiuni ale organizatiilor de profil sau a cabinetelor veterinare ce au ca subiect ajutorarea animalelor de companie.

9. Anunturile trebuie sa respecte, dupa caz, legile: 227/2002 pentru aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru Ratificarea Conventiei Europene pentru protectia animalelor de companie, Ordonanta de urgenta 55/2002 pentru Regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi.

10. Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat limba romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

11. Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

12. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe site, administratorul site-ului are dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz: fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site; fie sa opreasca publicarea Anuntului prin refuzarea lui.

13. Anuntul poate contine link-uri catre pagini apartinand site-urilor de socializare daca pagina respectiva contine o galerie de poze suplimentare sau video cu animalul sau animalele de companie prezentate in continutul anuntului.

14. Nu este perceputa nicio taxa Utilizatorului pentru publicarea Anuntului sau, intregul serviciu fiind oferit gratuit de site-ul pensiunea-tundra.ro.
 Pisica
Bucuresti | 8 Noiembrie 2019
Tinand cont ca pozele arata cat e de frumos, bland si dezinvolt, ma voi concentra in prezentarea lui pe singurul defect pe care il are, sa stie omul ce ia acasa: Print ar sta ore intregi la mangaiat s ...
 Pisica
Bucuresti | 7 Noiembrie 2019
Pe Katniss am vazut-o ducandu-si zilele pe strada, pe langa un petshop. Vazand cat de micuta si slabuta este, ne-am oferit sa ii sprijinim financiar sterilizarea si cazarea la un cabinet pana se refa ...
 Pisica
Bucuresti | 5 Noiembrie 2019
Foarte serios si fara invarteli, va spun pe sleau: Oscarel mititel E cel mai fain tiganel 5 minute cu golanul Si razi tot anul Da` mai bine ia-l acasa Viata sa-ti inveseleasca Nu o zi, o sapta ...
 Pisica
Bucuresti | 31 Octombrie 2019
Maslinuta a fost abandonata impreuna cu fratiorul ei intr-o cutie de carton bagata intr-o punga. Au fost totusi norocosi, printre putinii care au sansa sa fie gasiti de un om bun. Omul bun i-a luat ...
 Caine
Breaza, Prahova | 31 Octombrie 2019
Dau spre adoptie caine Huskey Metis mascul cu varsta pana intr-un an. Cainele cand a fost gasit era pui, putin peste o luna. A fost ingrjit, o perioada crescut in casa dar din cauza ca s-a marit foart ...
Bucuresti | 19 Octombrie 2019
Gasit pisicuta pierduta sau abandonata, in zona de intersectie B-dul Nicolae Grigorescu cu str. Postavarul, sector 3 Bucuresti. Pisicuta are blanita gris cu pete bej, jumatate de fata bej si cealalt ...
 Caine
Petrosani, Hunedoara | 14 Octombrie 2019
Oameni buni, cautam o familie iubitoare pentru acest catelandru minunat. Este un mascul negru, cu pata alba pe piept, cu blana foarte frumoasa. Are in jur de 6 luni si este voinic, inteligent si af ...
Comarnic, Prahova | 14 Octombrie 2019
Catel
Bucuresti | 10 Octombrie 2019
Buna ziua! Numele meu este Misha si, la varsta de 3 ani, sunt in cautarea unui suflet care sa ma adopte si sa ma iubeasca, in ciuda tuturor problemelor mele de sanatate. Povestea mea incepe la sfarsi ...
Bucuresti | 27 Septembrie 2019
Buna ziua, Am in cartier o pisicuta care a nascut recent 5 puisori (unul deja a fost calcat de o masina). Pisoii par a fi raciti, nu ma pricep, au ochii plini de puroi si abia vad. Cei 4 puiuti ra ...
 Pisica
Bucuresti | 23 Septembrie 2019
A venit vremea sa le gasim casuta cel 4 motanei de aprox 4 luni fiecare salvati de la moarte, deparazitati, vaccinati, invatati la litiera si imblanziti. Cei 4 muschetari, pe nume Alunița, Caisa, ...
Sector 6, Bucuresti | 11 Septembrie 2019
Acesti patru ingerasi au aproape 4 luni, au invatat la litiera si sa manance hrana uscata/umeda. Au fost o surpriza pentru noi cand s-au nascut, si din pacate, avandu-i deja pe parintii lor, nu ne per ...
 Pisica
Mogosoaia/ Ilfov, Bucuresti | 3 Septembrie 2019
Cautam un stapan iubitor si grijuliu doar din Bucuresti/ Ilfov. In luna Iulie am gasit o punga de plastic cu doi pui de pisicuta in curtea vecinilor (un loc abandonat). Puii nu aveau ochii deschis ...
Bucucresti, Bucuresti | 3 Septembrie 2019
Ofer spre adoptie pisicuti (e) f.dragalasi , nascuti pe 21 iulie 2019 (bucuresti sau bragadiru-ilfov) --- adoptie, adoptii, pisoi, pisica, pisic, motanel
Bucuresti | 26 August 2019
Kitty a fost salvata de pe strada din fata blocului, dupa ce mamica ei a abandonat-o si sora ei a disparut, nu se stie pe unde. A plans si a mienuat pana a fost gasita si adusa acasa, dar pisicile loc ...
Bucuresti | 21 August 2019
Donez pui de pisica de 5 luni unor persoane iubitoare de animale. Puii sunt educați la litiera, deparazitați, foarte afectuoși și torcacioși, obișnuiți cu copiii și cu alte pisici. O pisic ...
 Pisica
Bucuresti | 24 Iulie 2019
Buna ziua, In urma cu cateva zile am gasit 2 motanei de aproximativ 2-3 luni, abandonati langa padure (erau 3, dar unul din ei nu a avut noroc...). Unul negru si celalalt gri cu alb, superbi. Statea ...
Constanta | 28 Iunie 2019
Constanta- zona trocadero- b-du lapusneanu- spre dacia-dincolo de dina electronics, dincolo de cabinetul oftalmologic de langa dina electronics- pisica, mascul probabil, grav ranita, lovita de masina ...
 Pisica
Bucuresti | 10 Iunie 2019
Buna m-a gasit printre blocuri, am cam o luna si jumatate, sunt fetita si poate ma vrea si pe mine cineva... --- adoptie, adoptii, pisica, pisicuta, roscata, portocalie, tigrata, tarcata
 Pisica
Bucuresti | 8 Iunie 2019
Motan gri de rasa Europeana, jucator, vaccinat, si are carnet de sanatate. --- adoptie, adoptii, motan, motanel, gri, tigrat, tarcat