Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi -> Anunturi Oferte Adoptii

Portocala in cautare de casuta


Bucuresti | Adaugat la 11:50, 23 Februarie 2013
Portocala in cautare de casutaPortocala in cautare de casutaPortocala in cautare de casutaPortocala in cautare de casutaPortocala in cautare de casutaPortocala in cautare de casuta
anunt depus de
ID anunt: 5974
Email:
Telefon:


Portocala este un motanel roscat cu alb foarte bland si torcacios, este extem de iubitor si sociabil cu oamenii. A fost tinut in apartament, fapt ce se vede din comportamentul lui, si abandonat de curand. Are in jur de 1 an, este invatat in apartament, foloseste litiera fara probleme, a primit o baita binemeritata, a fost deparazitat intern si extern.
Daca doriti un motanel foarte lipicios si cumintel gata sa va insoteasca oriunde in casa ca un catelus fidel si puteti sa - i oferiti un camin permanent va rog sa ma contactati la tel.

anunt depus de


Mesaje de la VizitatoriNiciun comentariu.


Disclaimer
• Site-ul www.pensiunea-tundra.ro nu are nicio raspundere privind continutul anunturilor sau al comentariilor, raspunderea apartine in totalitate titularilor acestora.

• Prezentarea anunturilor cu statusul de "Oferit spre adoptie", "Adoptat", "Pierdut", "Gasit", "De vanzare" etc. se bazeaza exclusiv pe feed-back-ul oferit de depunatorii anunturilor. Din acest motiv nu putem garanta actualitatea informatiilor.

Oferte Adoptii

Alte anunturi oferte adoptii pe pagina 86.

Pagini:
Oferte Adoptii Caine
Bucuresti | 23 Februarie 2013
Sandy este o catelusa sarmoasa si tare iubitoare. A fost abandonata impreuna cu multi alti catelusi pe vremea cand era mama. Daca este nevoie stie sa apare ce e valoros (pana acum au fost puii) si i ...